Laminat HPL

Dekodur Premiumlaminat

LG Collection
DEKODUR LAMINATE TECHNOLOGY KATALOG OCH FÖRETAGSPRESENTATION...LÄS MER HÄR!

LG Collection

"Material bildar ytor. Vi kan se, känna och höra dem - de vänder sig till dina sinnen."

Dekodur är känd för sitt stora och breda sortiment av laminat. Dekodurs vision är att erbjuda nyheter och innovation inom segmentet högtryckslaminat. Dekodur var också den första tillverkaren av laminat med äkta metallytor. Nya idéer sätter standard i dag med ytor av riktigt bladguld och glas mm vilket öppnar ett brett spektrum av användningsområden.
Beklädnader för väggar, tak, dörrar, ramar, möbler, namnplåtar för företag, diskar och displayer, samt utrustning för handel, mässmontrar, fartyg och tågvagnar är bara några exempel. Besök gärna Dekodurs hemsida så finner du fler uppslag.

Klicka här för att titta i Dekodurs katalog »

LG Collection

EKO-Kvalitet

Dekodur arbetar kontinuerligt med att minska miljöbelastningen för sina produkter och sin produktion. Som första tillverkare i världen kan nu Dekodur erbjuda en helt formaldehyd- och fenolfri högtryckslaminat (HPL).
Kärnmaterialet är helt uppbyggt av naturliga förnyelsebara råvaror och CO2 emissionerna är klart reducerade. EKO-kvalitet kan mot pristillägg beställas till de flesta produktgrupperna.

Dekodur - Din specialist för dekorativt högtryckslaminat!

LG Collection erbjuder Dekodur HPL även i vidareförädlat utförande. Vi har egen tillverkning av såväl limmade element samt Postformade komponenter. Formatsågning och CNC-bearbetning liksom kantlistning av figurativa skivor ingår också i vårt program.

www.dekodur.de