Hi-Macs, Solid Surface

LG Collection
LG HAUSYS/ HI-MACS®...LÄS MER HÄR!

undefined

Läs vår broschyr om HI-MACS®. Klicka på bilden här ovanför.

 

HI-MACS® har utvecklats och tillverkas av LG Hausys, ett av världens största företag inom vetenskap och teknologi. En blandning av naturliga mineraler, akryl och pigment gjuts i en form. Resultatet blir ett estetiskt tilltalande och slitstarkt stenliknande material, Natural Acrylic Stone.

HI-MACS® är ett idealiskt material för kök och badrum. HI-MACS® är slitstarkt och nästan lika hårt som sten, men känns trots det inte kallt. Ytan är i stället varm och silkeslen.

Det porfria, slit- och värmetåliga HI-MACS® klarar av den vardagliga smutsen och de fläckar som så lätt kan uppstå. Även om ytan är värmetålig, skall alltid ett underlägg för varma kastruller dock användas. Ytan tar inte åt sig fett, smak eller lukt och den tål såväl nagellack som alkohol. Eventuella repor kan slipas bort med fint sandpapper, Scotch-Brite eller liknande.

HI-MACS® är lika lätt att skära, borra och skulptera som trä. Materialet kan fogas samman utan skarvar, repareras nästintill osynligt samt termoformas till nästan vilken form som helst.

HI-MACS® har många fördelar och ger rejäl valuta för pengarna.

Med varje Hi-Macsinstallation som är utförd av en auktoriserad producent/installatör, följer en garanti på 15 år.
OBS! Vid installationer av köksbänkskivor gäller garantin endast i utförande med 12 mm LG HI-MACS®.

HI-MACS® finns i mer än 100 olika färgställningar. Termoformade tvättfat finns de flesta färger.

Klicka här för mer information!

LG Hausys - LG Collection