Laminat HPL

Duropal HPL Express

LG Collection
PFLEIDERER FÖRETAGS- OCH PRODUKTINFORMATION...LÄS MER HÄR!

LG Collection

Duropal HPL Express erbjuder 92 dekorer i över 800 olika varianter – alla tillgängliga med kort varsel.

LG Collection har leveranser veckovis och kan på så sätt erbjuda en mycket god leveransservice.

LG Collection erbjuder dessutom Duropal HPL i vidareförädlat utförande. Vi har egen tillverkning av såväl limmade element som postformade komponenter. Formatsågning och CNC-bearbetning liksom kantlistning av figurativa skivor ingår i vårt sortiment.

För att göra Duropal Express lite mer överskådligt har vi delat upp mönstren i grupper. Klicka på något av filtren nedan för att hitta rätt mönster.

Pfleiderer är nu samlingsnamnet för tre starka varumärken inom trä- och laminat-baserade skivmaterial.

Duropal - HPL specialist
Wodego – Träbaserade skivor
Thermopal – HPL laminerade skivor för inredningssystem

Pfleiderer är den främsta partnern för industri, handel, hantverk, arkitekter och planerare med ett ledande sortiment av produkter och individuell service. Kollektionen innehåller mer än 300 dekorer som kan kombineras i en mängd alternativ: Duropal HPL laminat, Duropal kompakt HPL och bänkskivor, dekorativa paneler med spån- eller MDF-stomme samt träfiberskivor i olika kvaliteter.

Det nya unika DST-systemet (design – yta (surface) – teknologi) är ett ledande och komplett program för dekorer, ytor och kärnmaterial. Till detta finns också ett särskilt produktsortiment för dörrar, brandskydd, lättviktskonstruktioner, skeppsbyggnad och gröna applikationer.

Pfleiderer DST är unikt i världen med möjligheter att kombinera trämaterial i olika dekorer, ytor och kärnmaterial för att möta kundens behov och önskemål. Dessutom finns 180 dekorer med 10 olika ytor i 16 kärnmaterial att matcha med varandra. Pfleiderer DST kan också erhållas som limmade element på skivor av spånskiva P2 och fukttrög spånskiva P3, MDF och Blockboard.

Katalog Pfleiderer

www.pfleiderer.com

Filter: Duropal HPL   Enfärgade      Trä      Metall      Solid Color      Dörrformat      Kompaktlaminat